Videoovervågning af butik – udendørs og indendørs

Mange private erhvervsdrivende oplever hvert år at blive udsat for enten indbrud (eller forsøg herpå), hærværk, butikstyveri eller decideret røveri. Selv om der er meget stor forskel på at få knust en rude eller overmalet sin butiks facade med grafitti, og så at blive holdt op i et væbnet røveri, er alle former for overgreb mod eens private ejendom særdeles frustrerende, og meget dårlige for forretningen. Et knust facadevindue eller en overmalet facade kan få butikken til at tage sig dårligt ud i potentielle kunders øjne – og det koster på forsikringskontoen, hvis skader efter hærværk eller indbrudsforsøg konstant skal genoprettes. Og så stjæler det tid og ressourcer, som man sagtens kunne have brugt anderledes på sit virke som butiksindehaver.

Videoovervågning af arealer inden for og uden for butikken

En måde, hvorpå du kan forebygge såvel tyverier af dine varer som forsøg på indbrud eller hærværk uden for butikkens åbningstider, er ved opsætning af synlig videoovervågning. Med videoovervågnings kameraer, placeret i en vis højde og synlige for tyve, røvere eller hærværksmænd, sender du et tydeligt signal om, at de vil blive optaget. Det kan få selv de mest garvede forbrydere til at forføje sig – kvaliteten af moderne videoovervågning er nemlig så høj, at det vil være nemt for politiet at genkende forbryderne fra optagelserne.

Køb billigt udstyr til videoovervågning hos dkkamera.dk

Hvis du er i markedet efter udstyr og tilbehør til videoovervågning, kan du med fordel aflægge dkkamera.dk en visit. Hos dkkamera.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at etablere en effektiv videoovervågning af din butik, indendørs såvel som udendørs. Dkkamera.dk fører et stort og varieret sortiment af videokameraer med tilhørende software og isenkram til montering. Du kan for eksempel købe en gør det selv pakke til videoovervågning, i hvilken du finder alt nødvendigt tilbehør samt udførlig vejledning til opsætning og installation.

Astrid Pedersen