Var dit fly forsinket – få professionel hjælp til udbetaling af kompensation

Har du oplevet, at dit fly blev forsinket på en forretnings- eller ferierejse inden for de seneste 3 år, så har du muligvis krav på økonomisk kompensation. Måske kender du ikke så meget til flypassagerers rettigheder, eller du synes, det lyder besværligt at skulle kontakte flyselskabet og kræve erstatning. Hos Skyhelp.dk er de specialister i at yde juridisk bistand til flypassagerer, som har haft en dårlig flyoplevelse.

Udregn din kompensation og få erstatning

Vil du gerne udregne, hvor meget du har til gode i kompensation, så kan du udregne det på https://skyhelp.dk/. Her kan du også læse meget mere om dine passager-rettigheder. Skyhelp.dk hjælper dig med at få de penge, som du har krav på. Der kan være forskellige grunde til, at du har krav på erstatning. Det kan være, at dit fly var forsinket mere end 3 timer. Det kan også være, at dit fly blev helt aflyst. Hvis du blev nægtet boarding, fordi dit fly var overbooket, så kan du også have krav på erstatning. Du finder mere information om de forskellige typer af kompensation på hjemmesiden, hvor du også kan læse mere om, hvordan du kan få Skylhelp.dk til at føre din sag. Du kan nemt oprette din sag via hjemmesiden, og så vil teamet hos Skyhelp.dk udarbejde det juridiske materiale og sende kravet af sted til flyselskabet inden for 24 timer. Du kan derfor regne med en hurtig sagsbehandlingstid, og Skyhelp.dk er klar til at gå hele vejen i retten for, at du kan få de penge, du har krav på.

 

Hvad koster det?

Det koster 20 % i salær at få Skyhelp.dk til at føre din sag, hvilket er billigt sammenlignet med andre lignende selskaber, som typisk tager 25 % i salær. Skyhelp.dk har den største udbetalingsprocent i Danmark, så du har rigtig gode muligheder for at få hurtig økonomisk kompensation.

admin