Uden mad og drikke

Vi har hvert år en stor temadag i firmaet,, og i år skulle vi komme som en person, vi har haft som idol, enten som voksen eller som barn. Noget som med sikkerhed ville give en masse at snakke om, og hele sagsafdelingen valgte at komme som den superhelt, de helst ville være, da de var børn.

Ellers så var der stor spredning på heltefronten, men sjovt var det nu at se, hvem der kom som hvad.

Maden var vigtig

Mit største problem den dag var dog maden. Jeg er virkelig ikke meget for catering, jeg har været skuffet en gang for meget, og der er virkelig langt mellem snapsene, når der skal leveres mad udefra. Vi skulle jo have vores kok og køkkenpersonale med til festen.

Jeg havde overladt det til vores kok at finde et firma, tænkte at han nok havde en større indsigt end jeg, selvom jeg er gourmant og sætter str pris på god mad og et flot dækket bord.

Kokken klarede ærterne

Jeg må dog indrømme, at vores kok igen fik det sidste ord, for han havde bestilt hos ebuffet, og det skulle vise sig at være aftenens mest fantastiske beslutning. De leverede mad i særklasse. Alt i den buffet, som de leverede, var fremstillet af friske råvarer, og det var holdt enkelt og med en respekt for de råvarer, der var i sæson.

Fra starten af var der en duft af alle de lækre retter, som gav løfte om kvalitet, og selve maden skuffede ikke. Det var alle, som deltog i festen enig med mig i. Der var en summen af tilfredse medarbejdere, og at de kunne levere det så præcist og til den pris er mig en meget stor overraskelse, for der var ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet, de leverede nemlig meget end det, som jeg kom til at betale for.

Mille Larsen