Te til alenetiden

Når jeg rigtigt skal hygge mig, er det altid med en rigtig god kop te og så ind i hjørnet af sofaen med hundene og en rigtig god bog. Men jeg skal ikke have en hvilken som helst te i koppen – nej, det skal være min favorit, og det er Matcha-te – en grøn favorit, som jeg lærte at kende, da jeg arbejdede to år på den danske ambassade i Japan.

Det er dog ikke altid så let at finde en god Matcha-te i Danmark, så jeg har i mange år nu bestilt min te fra Japan, men der er leveringstiden meget lang. Ellers har jeg bestilt teen fra de engelske tehuse, hvor prisen også er meget høj, men leveringen er lidt hurtigere.

Når man kigger på alt det, så er det godt, at jeg nu kan købe alt min te hos et dansk firma. For det er 6 måneder siden, at jeg faldt over en hjemmeside, som insisterede på, at de havde alt i te. Jeg kiggede ind og blev meget overrasket over deres udvalg og deres gode priser, men det var først efter en lang snak med deres kundeservice, at jeg tog chancen og købte en lille portion Matcha-te hos dem.

Jeg gik i spænding og ventede, men de leverede forbavsende hurtigt. Da jeg hurtigt kom til at smage på det, som de leverede, kunne jeg konstatere, at kvaliteten var helt i top, så nu handler jeg med dem udelukkende. Hver gang får jeg en god kvalitet, fantastisk service og hurtig levering, og det hele til en rigtig god pris, så når mine veninder spørger, hvor jeg handler den dejlige te, har jeg rigtig god samvittighed, når jeg anbefaler dette fantastiske firma, som ikke kun sparer mig penge, men også har en fantastisk kundeservice. 

Kim Brandt