Smag på hverdagen

Weekender, fester og ferier er som regel der, der bliver gjort lidt mere ud af maden, men hverdagen er der, hvor det bliver nemt og hurtigt. Hvor sulten stilles med det første og bedste, men det er bare ikke altid det bedste. Det er tit hurtige kalorier af den slags, der ikke er sunde, og det ville vi ændre – i hvert fald når det kom til arbejdsdagen.

Frugt skal der til

Der er kun så meget, der kan skrues på, når det kommer til en arbejdsplads. Det skal ikke være tvang, der skal ikke være diskrimination, og vi vil samtidig gerne give noget, der er til alle, og hvor alle kan være med. Derfor besluttede vi os for frugt. Det er noget, hvor de fleste kan være med, og som de fleste har lyst til.

Det skulle derfor være både frisk og blandet, og det ville være lettere at få det leveret udefra end at skulle handle selv. Jeg havde dog ikke troet, at det ville være en billig løsning og noget, der altid bliver leveret til tiden. Men med den aftale om firmafrugt, vi har, så er det vores virkelighed. Noget, der bestemt ikke er til at klage over på nogen måde, og medarbejderne er lige så glade, som vi er.

Det fungerer bare

Jeg er helt sikker på, at vi skal fortsætte med denne ordning fremover. Det er kun ros, vi får tilbage fra medarbejderne, og så er der ingen grund til at stoppe. De er meget glade for det, om det bare er mellem måltiderne eller til de dage, hvor morgenmaden bare ikke rækker.

Det er ret lækkert i øvrigt. Frisk og indbydende, og jeg tager et stykke hver eneste dag, som alle andre også gør. Sammensætningen er rigtig god, så der er altid et eller andet, jeg og alle andre har lyst til lige den dag.

Mads Laursen