Sidste skud på stammen

Vi har altid givet en gave i vores familie, som vi kan huske, vi har fået, når vi tager en stor eksamen, og jeg har givet mine drenge et ur. Sidste skud på familie stammen skulle da ikke snydes for at få en gave, når han om nogle uger får sin embedseksamen som jurist.

Den helt rigtige gave

Jeg vidste, han var vild med Daniel Wellington, og han havde flere ure fra hans store kollektioner i hans ursamling, så jeg gik på jagt for at finde et godt ur til ham. Jeg kiggede rundt forskellige steder, og jeg var så småt ved at komme i tidsnød, hvis jeg skulle nå at få det hjem til tiden.

Mens jeg sad og så fodbold med mit ældste barnebarn, så sagde en af de andre bedsteforældre, at han lige havde købt et ur til hans kone, og de havde på den hjemmeside mange dw ure.

Jeg fik navnet på hjemmesiden, og så snart jeg var hjemme, så skyndte jeg mig ind og kigge på det, og jeg må indrømme, jeg var noget overrasket, for de havde et stort udvalg af Daniel Wellington ure, og de var til en meget konkurrencedygtige priser.

Det helt rigtige ur

Jeg kiggede og fandt med det samme det, som jeg havde tænkte mig, at knægten skulle have. Et elegant ur helt i sort, som ville stå godt til den klassiske stil, som han klæder sig i.

Jeg placerede en ordre og blev noget overrasket over, at de allerede efter nogle få dage kom og afleverede det, jeg havde bestilt.

Jeg har sjældent været så imponeret over et firma, som jeg var over dette. De leverer gode produkter med alle certifikater, og de gør det hurtigt og med et smil. Garantier er de samme, som hos andre danske forhandlere, og de har et stort udvalg ikke kun af Daniel Wellington ure, men af alt hjertet begærer.

Mads Laursen