Roiboos og ømme halse

Jeg drikker selv te hver dag, og resten af familien drikker kaffe, men når den kolde tid melder sig, så er der brug for lindring af de ømme halse, når snue og influenza kommer, som den jo gør hvert eneste år.

Med 7 børn er familien stor, og ja de smitter jo altid hinanden, så der er brug for meget te, og at skulle bestille det hele i udlandet, som jeg har gjort tidligere, så er det med at have den store pung fremme. Men efter jeg fandt en rigtig god dansk hjemmeside, https://www.carstensens-tehandel.dk/te-the/rooibos.html, hvor jeg ikke kun får min te billigere, men også får den i en rigtig god kvalitet, som fint matcher den, som jeg ellers købte i dyre domme i udlandet.

Det er bare at søge

Jeg fandt siden ved et tilfælde, og jeg er meget begejstret for, at jeg fandt en dansk teforhandler, som kan levere kvalitet, sørge for at jeg får min te meget hurtigere, end de udenlandske tehuse kan, og så også har en kundeservice, som altid er behjælpelig, og som svarer hurtigt, hvis det er på mail, jeg har taget kontakt til dem. Det er noget, som mange andre firmaer, som handler på nettet, kunne lære rigtig meget af.

Jeg har, fra første gang jeg var inde på hjemmesiden, været benovet over deres store udvalg, og hvor meget viden, deres kundeservice har om te og de remedier, som der skal til for at brygge en rigtig god kop te, for det er ikke så lige til, som alle tror. Det er lidt af en kunstart, og det er noget, som kræver det rigtig udstyr og en te i topklasse, og det ved jeg heldigvis nu, hvor jeg kan få.

Jeg anbefaler alle, som er til te, at bruge dette firma, og mine venner og veninder er lige så begejstret, som jeg er, for de handler alle samme sted nu.

Maya Dahl