Restaurant Århus – oplev 3 skønne spisesteder

At spise ude er en oplevelse uden lige. Man får serveret maden uden at tænke på indkøb, madlavning og oprydning. Man får hygget sig i godt selskab, afprøvet nyt mad og drukket fantastiske vine. Dog kan man hurtigt falde i de samme rutiner og blot besøge de restauranter, man allerede kender til. Dette er synd – især hvis du bor i Århus-området. Det bugner nemlig med gode restauranter i Århus. Bliv inspireret til dit næste restaurantbesøg her.

 

Malt – historiske lokaler

Er du på udkig efter en restaurantoplevelse, der får tilfredsstillet alle dine sanser, er Malt stedet, du skal besøge. Restauranten ligger i Ceres Bryggeriets tidligere lokaler, og emmer derfor af historie og nostalgi. Lokalerne har fået en renovering, og de er derfor i tiptop stand til at tage imod sultne gæster. Øllen spøger dog stadig, da Malt har delikate øl og selvfølgelig også gode vine. Afprøv 8 eller 12 mindre retter til deling på bordet og få en smagsoplevelse uden lige. Se mere på https://malt.dk/.

 

Madklubben – endelig kommet til byen

Madklubben er et velkendt koncept i København, og nu er der endelig kommet en restaurant til Århus også. Restauranten ligger i Toldkommeret, og lokalerne er derfor smukke. Dette har Madklubben fuldt til dørs med en elegant og moderne indretning, der får det hele til at spille. Madklubben er et budgetvenligt koncept, og alle kan derfor spise med. Dette betyder dog ikke, at der gås på kompromis med kvaliteten – du får nemlig fortsat serveret superlækker mad.

 

Köd – kød med kød på

Er du til saftige bøffer, der smelter på tungen og gør maven glad, skal du tage på Köd. Restauranten ligger i hjertet af byen, da lokalerne befinder sig på Åbouldevarden ved åen. Kødet er perfekt tilberedt, vinen er nøje udvalgt, og stemningen er yderst god. Du kan vælge kød fra USA, Uruguay, Danmark og Australien, hvor opdrætterne er nøje udvalgt. Så tag familien, kollegaerne eller partneren med til en omgang lækkert kød.

 

Juliette – franske fornøjelser

Har du en forkærlighed for det fantastiske franske køkken, skal du besøge Juliette på Jægergårdsgade. Her er der en uformel stemning og betjening – men dette er helt med vilje. Det er nemlig hjemlighed og den rustikke stemning, der skal præge denne restaurant. Priserne er særdeles venlige, hvor du kan få 2 retter for 225 og 3 retter for 295. Ønsker du at spise andet end aftensmad, kan du også få dejlig morgenmad og frokost hos Juliette.

Kim Brandt