Nye tider, nye sæder

Da jeg var knægt, fik du et ur i konfirmationsgave af min familie, og det var ikke noget med fine designere eller noget, som kunne andet end at vise tiden – et klassisk kronometer.

Min ældste skal konfirmeres til foråret, og han er vild med ideen om at få et ur, men det må gerne være af designeren Daniel Welington, som er blevet meget populær i de senere år. Jeg har dog ledt højt og lavt efter det ur, som knægten helst vil have, men det er ikke lykkedes endnu. Heldigvis så har jeg en rigtig god familie, som kom til hjælp, og de havde fundet https://www.fangels.dk/maerker/daniel-wellington.html, hvor jeg kunne få lige det, som drengen ønskede sig.

Jeg kiggede på den hjemmeside, og der var så mange forskellige ure fra mange af de forskellige designere, og de havde heldigvis også lige det ur, som jeg vidste, knægten gerne ville have.

Der handler jeg nu tit

Jeg skyndte mig at tage en snak med deres kundeservice, og derefter placerede jeg en ordre, for deres service var så god, at jeg ikke kunne forestille mig, jeg kunne få det noget andet sted.

Allerede efter nogle få arbejdsdage kom uret, og prisen var noget bedre end andre steder. Det kom med alle certifikater og garantier, så jeg var glad, og jeg glædede mig til at se knægtens ansigt til konfirmationen, når han fik lige det ur, han gerne ville have.

Jeg har siden handlet der et par gange, blandt andet til mig selv, og jeg har hver eneste oplevet, at udvalget er stort, servicen er fantastisk, og de ure, jeg har fået leveret, er hver gang kommet med alle de rigtige papirer af enhver slags. Det er dog skønt, der er firmaer, som stadig leverer service, og jeg har anbefalet dem til mindst en ti stykker allerede, for mine venner skal også have glæde af dette firma.

Mille Larsen