Mit eget bibliotek

Jeg bor alene i en toværelses lejlighed. Og jeg har mit eget bibliotek. Nej jeg har ikke droppet hverken stue eller soveværelse, jeg er bare gået over til e-bøger. Så har jeg plads til alle de bøger, jeg kunne ønske mig, uden jeg behøver at overveje at flytte til en større lejlighed af den grund. De penge, jeg så sparer på huslejen, dem kan jeg jo passende bruge til nye bøger.

Spænding er god underholdning

Som med en god actionfilm sådan er en spændingsroman også. Der må gerne ske rigtig meget, det må gerne være verdensfreden, der er på spil, og det må gerne se lidt umuligt ud for hovedpersonen. Der må gerne være våben og slagsmål, men der må også gerne være sofistikerede skurke, der ikke lige er til at få kål på.

Den slags bøger kan jeg fortabe mig i og bevæge mig ind i en verden, der ligger meget fjernt fra min egen hverdag, og som samtidig ikke rigtigt er så realistiske. For det er spændende at se, hvordan det hele udspiller sig. Film har masser af effekter fra start til slut, men her kan alle effekterne afspilles som en film indeni mit hoved.

Et bibliotek et sted

Med e-bøger er det lettest at have det hele fra den samme side. Noget jeg har været klar over fra starten af og dermed et rigtig godt råd, jeg gerne vil give videre. Det er samtidig vigtigt at finde en side, der er velassorteret, som har gode priser, og som er nem at bruge. Alt dette leverer https://politikenbooks.dk/eboger/ og lidt til.

Jeg bruger dem helt konsekvent, for det er nemt at finde alt det, jeg gerne vil have. Jeg kan søge på forfattere eller genrer, og det er dejligt, når der kommer nye udgivelser, for det er så let at finde dem og komme i gang med dem.

Kim Brandt