Mine erfaringer med at få bygget et typehus

Det er en kæmpestor beslutning af få bygget et typehus, og derfor lægger der også rigtig mange overvejelser bag. Man skal lægge mange penge i projektet, og det tager lang tid at få huset bygget. Derudover skal huset efterfølgende danne ramme for ens hjem de næste mange år. Alt i alt er det en stor beslutning, og derfor vil jeg gerne dele mine erfaringer. Jeg har nemlig fået bygget mit drømmehus gennem FBA-Huse, hvor mit hus blev bygget som et typehus. Selvom huset bestod af en grundplan, havde jeg rig mulighed for at komme med mine inputs og ønsker. På grund af dette står jeg den dag i dag med mit drømmehus, som jeg ikke kunne være mere glad for.

 

Imødekommende, dygtige og reelle

Hvis jeg skal beskrive processen med FBA-huse med tre ord, vil disse ord være imødekommende, dygtige og reelle. Til hvert eneste møde, ved hvert eneste telefonopkald og i hver eneste mail var de virkelig imødekommende – både i sind og arbejde. Mine ønsker blev som sagt indarbejdet i huset, og derfor er FBA-Huse også imødekommende i byggeprocessen. Det er en yderst dygtig virksomhed med kompetente medarbejdere. Også selve byggearbejderne med tømrere, malere, elektrikere, murer etc. var særdeles kompetente og dygtige, og dette gør, at jeg står tilbage med et superflot resultat. FBA-Huse er ligeledes yderst reelle, og derfor har jeg aldrig følt mig presset til bestemte løsninger eller beslutninger. De har ikke virket for sælgeragtige, og derfor har jeg trygt kunne tage deres råd til mig, da jeg oprigtigt har følt, at de har været reelle i deres rådgivning.

 

Kan stærkt anbefale at anvende FBA-Huse

På baggrund af mine erfaringer kan jeg stærkt anbefale andre at anvende FBA-Huse til deres næste byggeprojekt. Det er en behagelig proces, hvor man føler sig inkluderet undervejs, så man ikke blot holdes udenfor og ikke ved, hvad der foregår. Jeg valgte at gå med det typehus, der hedder Gårdhave. På denne måde fik jeg et hus på hele 145 m2, hvilket passer perfekt til min families og mit behov. Huset blev færdigbygget til tiden, og dette var en af de områder, jeg var allermest spændt på at se, om blev overholdt. Ofte har man hørt skrækhistorier om folk, der har fået bygget typehuse, men hvor byggeriet først er færdigt flere år efter, eller firmaet går konkurs undervejs. Intet af dette skete med FBA-Huse, og mine erfaringer med firmaet er som sagt virkelig gode.

Pernille Madsen