Mange timers leg og sjov

Siden jeg var barn, og siden jeg selv fik børn, er der gået mange år, og der er sket kvantespring på rigtig mange områder, også på området for legetøj. Hvor mit legetøj kunne være noget så enkelt som et stykke legetøj, som min onkel havde skåret til at et stykke træ, så var mine børns noget, som vi let kunne finde i de forskellige legetøjsforretninger, og der var kun et fåtal. I dag er der legetøj, som stimulerer sanserne, sikrer de får en god balance, og som er med til at uddanne dem, give dem en god start på livet og sikre, de er et skridt foran alle andre.

God leg er en kunst

Jeg har prøvet forgæves at sætte mig ind i alt det, der er sket på markedet de sidste mange år, men jeg havde givet lidt op, må jeg indrømme, lige meget hvor jeg søgte informationer, så synes jeg at rende panden mod en mur.

Der var en rigtig god veninde til gymnastik, som synes jeg skulle prøve at kigge ind på en blog om legetøj. Det er en blog som hun selv har haft meget stor glæde af, og hvor der var en masse indlæg om legetøj og de forskellige former for legetøj. De var rigtig gode til at forklare både om det legetøj, som er både uddannende og lærende, og det som er til underholdning. Der er jo mange muligheder i dagens Danmark.

Jeg må give min veninde ret, der var rigtig mange gode indlæg på bloggen god-leg.dk, det har virkelig været en enorm hjælp, og det har været en meget stor hjælp for en, som ikke lige er fulgt med på fronten legetøj de sidste 30 år.

Bliv inspireret

Til mit store held, så er der ikke kun blogs, men også henvisninger til en rigtig god hjemmeside, som sælger mange af de produkter, som bloggen henviser til, og den onlineforretning har både et stort udvalg og gode priser.

Jeg ved, at jeg aldrig ville have fået den viden og være opdateret på alt det moderne, der er på legetøjsmarkedet i dag, hvis jeg ikke havde fået anbefalet at gå ind på god-leg.dk. Så ville jeg stadig være ude i mørket, og jeg ville være nødt til at lede lidt i blinde, når jeg skulle købe legetøj til børnebørnene.

Jeg er meget taknemmelig for, at der er blogs som denne, og at der er andre, som deler ud af deres viden og erfaring. Det er desværre nødvendigt, hvis vi “gamle” ikke skal blive hægtet af.

Kim Brandt