Lækker catering leveret lige til døren

Det er ikke noget, der sker tit. At jeg bestiller mad udefra vel at mærke. Men til de store arrangementer med mange gæster, og hvor jeg gerne vil deltage mere i værtsrollen, så er det nødvendigt at overlade det vigtige arbejde til nogle andre. Jeg skulle til den kommende barnedåb vælge hvem, denne store ære skulle tilfalde.

Hjemmelavet mad med kærlighed

Jeg vidste, at jeg gerne ville have noget, der falder i alles smag, men som stadig smager af noget. Til en barnedåb kommer der nemlig både børn, voksne og gamle, og det giver et stort spænd i, hvad der er forkælelse for ganen.

Derfor ville jeg have mad leveret til en buffet, for så har alle mulighed for at vælge lige det, de godt kan lide, og ingen vil undre sig, hvis de tager mere end én gang af det samme.

Jeg ledte derfor efter et firma, som, jeg mente, kunne levere dette, og mit valg faldt på nogle, der imponerede mig på deres hjemmeside med deres udvalg indenfor catering. Det var et rigtig godt valg.

Helt igennem fantastisk mad

Jeg ville ønske, at jeg kunne have taget æren for den mad, de serverede, for her blev der leveret så meget mere, end jeg havde regnet med. Prisen var utroligt lav, og jeg kan stadig ikke forstå, at de kunne levere så meget for så lidt.

Samtidig måtte jeg også høre på, at den slags var som den standard, jeg altid serverede hjemme hos os, og at noget derfor tydede på, at jeg snød lidt i køkkenet og altid fik leveret udefra.

Jeg tager den slags med et smil, for ligesom alle gæsterne, høj som lav, så nød jeg alle de varme retter, det friske brød, de sprøde salater og det møre kød. Det er en barnedåb, der vil blive husket, og det skyldes helt bestemt maden.

Pernille Madsen