Hvorfor du skal støtte en miljøorganisation

Der findes utallige organisationer i dag, som du kan støtte og på den måde gøre en forskel. Du kan blandt andet støtte menneskerettigheder, dyr, fattige lande og miljøet. Der er ikke noget, der er bedre end andet, de har bare alle forskellige fordele, og netop derfor vil der i denne artikel blive givet en kort introduktion til, hvorfor du bør støtte miljøorganisationerne.

Stå op for naturen

Naturen og miljøet har aldrig været under så stort et pres som nu. Desværre kan naturen ikke selv sige fra, og det er derfor vigtigt, at vi mennesker må være dens stemme. Hvis ikke vi står op for den, vil den bukke under, hvilket vil få fatale konsekvenser for hele jorden. Uden naturen kan vi ikke overleve, og netop derfor bør vi støtte dem, der forsøger at bevare den og miljøet.

Det er ikke kun naturen, du hjælper til at bevare, hvis du vælger en miljøorganisation. Når du støtter naturen, hjælper du også dyrelivet og de mennesker, der lever sammen med disse på en bæredygtig måde. Når du vælger de organisationer, der støtter naturen, er du altså med til at hjælpe meget og mange flere, end det ser ud til ved første øjekast.

Vælg en reel organisation

Når du skal beslutte, hvilken miljøorganisation du skal støtte, er der et par ting, som du skal være opmærksom på. For det første bør du undersøge, om det overhovedet er en reel og eksisterende organisation, som du er ved at give dine penge til, eftersom der desværre findes en del falske. For det andet skal du tjekke op på, hvad pengene egentlig går til, da nogle organisationer bruger flere penge på administration end egentlig handling. Det kan også være, at pengene går til noget helt andet end det, du forventede.

En organisation, jeg kan garantere, at du kan føle dig tryg ved, er Verdens Skove. Verdens Skove gør et stort arbejde, når det kommer til beskyttelse og bevaring af alle verdens skove. Du kan læse meget mere om deres arbejde, og hvordan du kan støtte dem på deres blogs.

Kim Brandt