Guide: Find det rigtige sted at bo i Toscana

Har du netop besluttet dig for at tage med familien en tur Toscana? Så kan I godt se frem til en skøn ferie i smukke omgivelser. Norditalien er kendt for sit autentiske og rustikke udseende, og det er den perfekte destination, hvis I ønsker at opleve Italien fra sin bedste sider. Det næste step i jeres planlægning er at finde et sted, hvor I kan bo. Her er der mange populære løsninger, og i dette blogindlæg vil I blive guidet frem til tre forskellige løsninger.

Feriebolig

Ønsker I at bo blandt de lokale i Toscana, så kan I med fordel lede efter en feriebolig. Her er der mange muligheder for at bo i hyggelige områder i Toscana, hvor I kan opleve den autentiske version af Italien. Med en feriebolig toscana har I mere plads end på et hotelværelse eller i en ferielejlighed. Det er typisk en god idé at leje en feriebolig, hvis I er kørt i bil. I har gode muligheder for at bo i flere af de store byer i Toscana, hvor der er udsigt til flotte seværdigheder og masser af lækker italiensk mad. 

Ferielejlighed

Det kan derimod være en god idé at leje en ferielejlighed, hvis I ikke umiddelbart har brug for så meget plads, men stadig ønsker at have mere plads end et hotel værelse. Her kan i også bo tæt på den lokale befolkning og dermed rigtig fordybe jer i den norditalienske charme. 

Hotel

Det kan også være, at I bare ønsker et ferie, hvor I ikke selv skal stå for så meget. I har det fint med at bo blandt andre turister, og I nyder, at der er room service og mulighed for at blive forkælet på hotellet. Her har flere af hotellerne mange forskellige goder, som I kan lave jeres vurdering ud fra. 

 

 

Kim Brandt