Find den rigtige låsesmed

For et par måneder siden stod jeg med et akut behov: At anskaffe mig en låsesmed. Og det var en af de mest absurde situationer, der gjorde det nødvendigt at hente ekstern assistance. Jeg bor i en lejlighed, hvor døren smækker; altså en såkaldt smæklås, der låser, selv uden du sætter din nøgle ind og drejer. Så dér stod jeg. På åben gade og kunne ikke komme ind i min lejlighed, eftersom mine nøgler lå indenfor på køkkenbordet. 

Jeg gik derfor på Google for at finde en låsesmed, og der fandt jeg Låsesmeden Thomas Låse. Jeg ringede straks til dem, og jeg blev mødt af en venlig person i røret, der forsikrede mig, at der ikke ville gå lang tid, før jeg jeg kunne atter komme ind i min lejlighed. Og ganske ret havde personen i telefonen. Der gik nemlig ikke lang tid, fra jeg ringede til låsesmeden, til han stod ved min dør og var flink og behjælpelig til at lukke mig tilbage ind i min lejlighed. Selvom man er i sin lejlighed hver dag, glemmer man, hvor skønt det er at træde tilbage i sin lejlighed, når man pludselig står i en situation, hvor det ikke længere er muligt bare at lukke sig ind, som man plejer at gøre. 

 

 

Konklusion på oplevelse

Grundlæggende har jeg udelukkende positive ting at sige om min oplevelse som privatkunde hos Låsesmeden Thomas Låse. Og du kan iøvrigt læse mere om ham på hans hjemmeside lige her: http://thoms-laase.dk/.

 

Prisen var også helt fair, men det, jeg satte mest pris på, var, at der var en hurtig eksekvering på min opgave, så jeg slap for at stå udenfor og fryse i længere tid. Det var virkelig rart at blive lukket ind i min lejlighed igen – og der skal lyde et stort tak til låsesmeden for at være flink, hurtig og til at betale. 

Pernille Madsen