En god bog alle steder

Det er lidt uhøfligt at trække en bog frem alle steder, men ikke en tablet. Min er så bare en kindle, og den er fyldt med bøger, alle de bøger, som jeg skal læse i den nærmeste fremtid, eller dem, som jeg kan nå at læse, inden min ferie er ovre denne gang.

Det hele et sted

Tidligere skulle jeg have mindst en stor kuffert med til min mands og mine læsesager på ferien, men nu har vi hver en kindle med et rigtig godt abonnement, og så slipper vi for at slæbe os en pukkel til, noget som min mand specielt er glad for.

Det var vores børn, som overtalte os til at få en kindle hver, og det har vi bestemt ikke fortrudt, for det fantastiske abonnement, som vi har, er en gave i sig selv. Lige ved hånden har vi altid noget, som mest af alt minder om et lille bibliotek, for der er bøger i alle genrer, og det er kun godt, for jeg nyder gerne en krimi, mens min mand mere er til dokumentarer. Det er rart, vi kan finde det, som vi helst vil. Det gør det så meget lettere, og det er også de nyeste bøger, som de har i deres enorme sortiment, hvilket kun gør det mere interessant, for så har vi altid noget, vi kan læse, lige meget hvad vi i dag har lyst til.

Det er godt og billigt

Vi har selvfølgelig undersøgt markedet, og vi er meget tilfredse med det abonnement, vi har nu, for der er ingen som ser ud til at kunne give os et bedre tilbud, så vi bliver, hvor vi er.

Kundeservice er også fantastisk. Når vi har haft brug for dem, så har de ydet os den bedste service, vi kan forestille os. De har været behjælpelig med alt, og vi har følt, vi har fået en udsøgt behandling hver eneste gang.

Mads Laursen