Den smukkeste, grønne farve

Måske har du hørt, at macha te er blandt de superfoods, du finder rigtig mange steder. I form af pulver eller i forskellige retter og hudpleje. Det er også mere end almindeligt lækkert, men som navnet siger, så er det en te, og den er helt fantastisk at nyde som lige dette.

Den skal brygges på en helt særlig måde

Det er ikke en te, du brygger som andre typer. Det er en helt særlig bryggemetode, det tager lidt tid, men resultatet er bestemt derefter. Duften spreder sig, og den er helt fantastisk. Farven er helt utrolig og meget grøn. Smagen er helt ubeskrivelig god. Det er noget, du bestemt bør onde dig selv.

Et godt råd er, at du altid skal kigge efter farven. En rigtig matcha te er nemlig meget grøn i farven, selv som pulver. Det er farven, der fortæller dig, om kvaliteten er i orden, for er den mindre grøn og mere brun, så er det ikke en god sortering, og i min bog er det så ikke værd at drikke.

Derfor køber jeg det kun ét sted, for der ved jeg, at kvaliteten altid er i top, og at den te, jeg får tilsendt, altid har den smukke og meget genkendelige grønne farve. Det giver en farve og den smag, som jeg vil have hver eneste gang.

God te kan generelt godt betale sig

Ja kvalitet koster, men ikke så meget igen, når du ser, hvad du får for dine penge. En god te rækker længere, for du skal ikke bruge de samme mængder til en kop eller en kande. Smagen er også så meget mere mættet, at du ikke drikker nær så meget af det, som du ellers vil gøre. Det er for mange en god ting, da te ligesom kaffe indeholder koffein, og nattesøvnen skal jo også passes.

Pernille Madsen