Årets fest er til jul

Der er noget særligt over julen og også julefrokosten. For mig er det maden, lyset og stemningen, det er juleøl, fest og dans. Og vores julefrokost skal være alt dette og mere til. Maden skal være uovertruffen, så der er for mig ingen tvivl om, hvor den skal holdes, for der er kun et sted for mig, når det kommer til firmajulefrokost Århus. Der er nemlig det her sted, hvor jeg elsker at komme, som kan det der med arrangementer, og som, jeg har fundet ud af, også afholder julefrokoster. Så jeg har bestilt bord til os alle – og bedt medarbejderne om at sætte kryds i kalenderen.

En fest med det hele

Menuen er i hvert fald lovende. Det er klassisk og moderne, og jeg ved, de kan lave mad. Det er, noget jeg ser rigtig meget frem til. Vi har nemlig en gang haft en julefrokost, hvor maden ikke ligefrem imponerede, og det skal vi bestemt ikke stå igennem en gang til. Faktisk aldrig mere.

Desuden gider vi ikke holde det i huset. Det er ikke det samme som at komme ud og opleve andre feststemte århusianere. Så det er endnu en faktor. Sommerfest hjemme, julefrokost ude. Jeg glæder mig som et lille barn til begge dele hver gang.

Øl og snaps på bordet

Fordi det skal være klassisk, så skal det være med øl og snaps. Ellers er der ikke noget ved det. Det sørger de også for, der hvor vi skal hen, og der er vitterligt intet, vi kommer til at savne, når vi først møder op. Vi afslutter arbejdet, tager en lille en sammen, tager af sted i samlet flok og hygger os derefter hele aftenen og natten med – især for dem, der er nogle natteravne, der ikke kan få nok, og som fortsætter til den lyse morgen.

Mille Larsen