3 krav du bør have til leverance af rengøringsartikler og –maskiner

Det kan ske i enormt mange forskellige tilfælde, at der skal bestilles rengøringsartikler, maskiner, midler eller varer hjem til en virksomhed. Nogle leder måske efter en grossist til kontinuerligt at levere sagerne, mens andre måske skal have erstattet eller udvidet udvalget til den fastansatte rengøringshjælp. Uanset hvad situationen er, så får du her tre krav, som du bør have til den leverandør, du vælger. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvor du køber dine varer eller hvor du bestiller din vinduespudsning. Udover de tre følgende krav, så kan du med fordel desuden også besøge denne blog om rengøring, hvor artikler jævnligt skrives omkring forskellige produkter, anbefalinger og erfaringer fra folk i situationer, som ligner din.  

 

Er leverancerne pålidelige og problemløse?

Er du eksempelvis administrativ medarbejder i en virksomhed, hvor du blandt andet står for at skulle sørge for, at der er rengøringsartikler og maskiner til den ansatte rengøringshjælp, så er du nok vel vidende om, at en leverance helst skal køre på skinner. Rengøring er noget, som skal gøres af nødvendighed, men ikke noget, som skaber resultater på bundlinjen. Det er der meget andet, der gør, og derfor skal bestilling og levering af disse materialer helst være pålidelige og problemløse. Således skal du bruge mindst muligt tid på dette, så din tid kan gå til noget mere produktivt.

 

Er udvalget stort nok?

Hvis situationen er den samme som beskrevet ovenfor, så ved du sikkert også, at der helst skal være rig mulighed for at bestille vidt og bredt hjem. Det skal således være noget, som er til rådighed, der hvor du bestiller produkterne. Der er ikke noget fedt ved at skulle bestille sæber og papir hjem den ene dag, for så to uger efter at opdage, at du mangler noget andet, som leverandøren ikke har.

 

Sørg derimod for at finde en forhandler, som alt har det, som du skal bruge i din situation. På den måde slipper du også for at skulle afgive og modtage forskellige bestillinger, ligesom at du slipper for at skulle finde nye leverandører hele tiden. Det er nemmest og mest effektivt med én samlet, som opfylder dine krav.

 

Er priserne i bund?

Som sagt, så er rengøringsartikler til en virksomhed ikke noget, der skaber resultater i virksomheden. Alligevel skal det gøres, og derfor er det også oplagt at søge efter en leverandør af disse produkter, som har priserne i bund. Der er ingen grund til at bruge flere penge end højest nødvendigt.

Kim Brandt